Idémanden bag og ejer af hjemmesiden www.politikerit.gl

Mit navn er Otto Motzfeldt og jeg har firmaet Motzfeldt IT, hvor jeg laver hjemmesider til kunder og også hjemmesider til eget brug.

Jeg bor i Danmark, men interessen for hvad der sker i Grønland, har jeg stadigvæk. Jeg er født i 1968 i Qaqortoq og vi flyttede til Danmark i 1979. Politik interesserer mig meget og forsøger at følge med i hvad der sker på den politiske scene. Når jeg kan læse i f.eks. www.knr.gl om hvor mange som stiller op til f.eks. kommunalvalg i Grønland, så kan jeg tælle frem til ca. 200 personer som stiller op til valg.

Jeg har som interesseret person, ingen mulighed for at få et overblik over hvem som stiller op og hvad de går til valg på. Jeg forsøger selvfølgelig at læse i de grønlandske medier, men det er jo også en umulig opgave for dem, at kunne give samtlige personer tilpas tid og plads til at kunne få en passende dækning af hver enkelt politiker.

Jeg håber at www.politikerit.gl kan samle så mange politikere som muligt, så borgerne kan se hvad de går til valg på. Det skal ikke være dyrt at være på hjemmesiden og skal også være overskueligt at finde rundt i hjemmesiden.

Det ville være optimalt, hvis jeg kunne tale og skrive grønlandsk, men det er desværre ikke tilfældet. Vigtigst er at politikerne har muligheder for at synliggøre deres valgprogram på en hjemmeside. Til fordel for borgere, som gerne vil sætte deres kryds ud fra et oplyst valg.
Med venlig hilsen

Otto Motzfeldt
Motzfeldt IT
www.motzfeldt.it
mail@motzfeldt.it
Følg mig på Facebook, klik på Facebook logoet.

ATTAVEQARNEQ

Politikerit.gl attaviginissaa pisariaqartippiuk ?
Attaviginnga apeqqutissaqaruit – ilinnullu pisussaassusilersitsinngitsumik attavigissavakkit.
Ataani takusinnaavat qanoq. 
Motzfeldt.IT
Otto Motzfeldt


mail@politikerit.gl